Manifestari de 24 Ianuarie la Zalau

Magazin Salajean 24 ianuarie 2008 0

O serie de manifestari vor fi organizate astazi de Primaria municipiului Zalau pentru a marca Unirea Principatelor Romane. Astfel, incepand cu ora 12, in sala de sedinte, va avea loc o masa Rotunda cu tema Cuza Voda si Epocalele Sale Realizari, se arata intr-un comunicat de presa remis ieri de administratia locala municipala. De la ora 18, zalauanii sunt asteptati la un spectacol muzical-coregrafic Unirea Principatelor Romane, ce va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor. In spectacol: ansamblul artistic Porolissum, ansamblul folcloric Columna, solistii vocali Dinu Iancu Salajeanul, Ileana Domuta Mastan, Aurora Moga Popovici si Rodica Pop Seling. Intrarea este libera.

Ii invit pe locuitorii municipiului Zalau, si nu numai, sa participe la manifestarile organizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, ziua unirii Principatelor Romane. Va astept, in aceasta zi de sarbatoare a romanilor, la spectacolul folcloric, dar si la hora unirii, a spus Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.

Activitatile dedicate zilei de 24 ianuarie se vor incheia in jurul orei 19.30, in Piata 1 Decembrie 1918, cu hora unirii si retragerea cu torte, in compania Fanfarei Promenada.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »