Mamă şi fiu, suspecţi de contrabandă cu ţigări

Mihaela Oprea 21 ianuarie 2013 1
Mamă şi fiu, suspecţi de contrabandă cu ţigări

O femeie din localitatea sălăjeană Purcăreţ, împreună cu fiul ei, sunt cercetaţi penal pentru evaziune fiscală, contrabandă cu ţigări şi alte infracţiuni la regimul vamal, fiind suspectaţi de oamenii legii că au comercializat peste 14.220 ţigarete de contrabandă. Poliţiştii mai au în lucru un caz similar la Cuciulat.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că poliţiştii jibouani o suspectează pe Victoria S., din Purcăreţ, că împreună cu fiul său Ioan S., din Baia Mare, deţin şi comercializează către diverse persoane ţigări de provenienţă Ucraina. “Din investigaţiile poliţiştilor reiese faptul că, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2013, cei doi au comercializat un număr de 14.220 ţigarete de provenienţă Ucraina”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Şi în localitatea Cuciulat, poliţiştii o suspectează pe Rodica I., de 38 de ani, că aceasta, în ultimii doi ani, a deţinut şi comercializat tigări de provenienţă Ucraina, obţinând venituri neimpozitate în valoare de 20.000 de lei.
Potrivit sursei citate anterior, în ambele cazuri, prejudiciul cauzat urmează a fi calculat de Direcţia Generală a Finanelor Publice Sălaj şi Direcţia Regională Vamală Cluj.
Poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru evaziune fiscală, contrabandă cu ţigări şi deţinere, în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de ţigarete.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 21 ianuarie 2013 at 14:41 - Reply

    hahah! Au gasit tigari la ei s-au declaratii de la dusmani ?

Lasa un Raspuns »