Mama si doi copii, victimele vitezei excesive

Magazin Salajean 24 ianuarie 2012 0

Mama si doi copii, victimele vitezei excesiveTrei persoane, intre care si doi minori, au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut, duminica dupa-amiaza, in localitatea Nusfalau. La volanul autoturismului se afla o soferita care, din cauza imprudentei, s-a rasturnat cu autoturismul in santul de pe marginea drumului. La fata locului a intervenit un echipaj Smurd pentru acordarea primului ajutor victimelor.

Potrivit informatiilor furnizate de Politia Salaj, accidentul s-a petrecut din cauza ca soferul Simona B., de 23 de ani, din Pericei, a condus imprudent autoturismul proprietate personala si, pierzand controlul volanului, a iesit de pe partea carosabila, rasturnandu-se in santul lateral din partea dreapta a drumului. Soferita si cei doi copii minori ai sai au suferit leziuni usoare, fiind transportati la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale.

Purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti mentionate, Codruta Puscas, tanara de 23 de ani prezenta un traumatism cranio-cerebral minor, grad 0 si o contuzie coloana cervicala, rezultate in urma unui accident rutier. A fost tratata in urgenta, fara a necesita spitalizarea. De asemenea, unul dintre copiii soferitei, o fetita de numai patru ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 0 si o contuzie coloana cervicala. Nici in acest caz nu a fost nevoie de spitalizarea copilei.

Un alt accident de circulatie s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Tihau. Un tanar in varsta de 20 de ani, Viorel M., din Surduc, nu a adaptat viteza la conditiile de drum umed, a pierdut controlul directiei, a parasit partea carosabila si a intrat in santul lateral al drumului. In urma impactului, pasagera de pe locul din dreapta fata, in varsta de 17 ani, a fost ranita usor. Aceasta a fost tratata la spital, prezentand un traumatism cranio-facial acut deschis, plagi escoriate frontale si submandibulare precum si contuzii si escoriatii ale gambelor bilateral. Nu a necesitat internarea, fiind lasata la domiciliu.

In ambele cazuri, politistii continua cercetarile in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care s-au produs evenimentele rutiere.

In ambele cazuri, politistii continua cercetarile in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care s-au produs evenimentele rutiere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »