Mama Andreei Vass, la un pas de moarte

Magazin Salajean 14 aprilie 2011 0

Mama Andreei Vass, la un pas de moarte

Consilierul de stat al primului-ministru, Andreea Paul Vass, ţine să aducă mii de mulţumiri echipelor de poliţie şi de intervenţie pentru situaţii de urgenţă de la nivelul judeţului Sălaj. În cursul zilei de ieri, aceasta a trimis câte o scrisoare deschisă de mulţumire către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj Sălaj şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, în care îşi arată recunoştinţa faţă de operativitatea cu care au intervenit cadrele acestor unităţi pentru salvarea mamei sale care a fost implicată într-un grav accident de circulaţie produs la începutul acestei săptămâni, în localitatea Bobota. Mulţumesc Poliţiei Sălaj şi pompierilor din Şimleu Silvaniei pentru promptitudinea şi profesionalismul cu care au salvat viaţa mamei mele în urma unui accident foarte grav de maşină. Recunoştinţa mea se îndreaptă către fiecare persoană din echipele care au gestionat cu operativitate o situaţie atât de delicată. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, de mii de ori vă mulţumesc!, se arată în respectivul act.

Accidentul s-a produs luni dimineaţă, pe drumul european E81, în localitatea Bobota, când un sătmărean în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un camion încărcat cu buşteni, într-o curbă la dreapta, a efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M.V. în vârstă de 56 de ani, din localitatea Bobota, nimeni alta decât mama Andreei Vass, consilierul primului ministru. Din primele cercetări ale poliţiei, femeia s-a angajat în efectuarea virajului la stânga peste marcajul continuu, ce desparte cele două sensuri de mers, fără să se asigure.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost grav rănită. La faţa locului a ajuns şi un echipaj pentru descarcerare de la Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei din cadrul ISU Sălaj, care au eliberat victima dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Aceasta a fost predată Serviciului de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti menţionate, Codruţa Puşcaş, pacienta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial, comoţie cerebrală, traumatism toracic şi fracturi costale şi internată la Secţia de Terapie Intensivă. În prezent, starea mamei Andreei Vass este stabilă, fiind conştientă şi înafara oricărui pericol. Ea va rămâne, însă, ceva vreme sub supraveghere medicală.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »