Băiat de 8 ani, spulberat de o maşină

Mihaela Oprea 13 noiembrie 2012 0
Băiat de 8 ani, spulberat de o maşină

Un băiat de numai 8 ani, din Zalău, a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple fracturi la nivelul corului, după ce a fost lovit marţi dimineaţa de o maşină pe o stradă din municipiu. La câteva ore de la accident, medicii sălăjeni au decis transferul copilului la o clinică din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 7, în zona Bisericii Ortodoxe “Sfântul Ştefan” din Brădet. “Conducătorul auto Ioan G., de 54 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiu a lovit un băiat de 8 ani, care a traversat strada prin loc nepermis. În urma impactului, minorul a suferit leziuni grave”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Micuţul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, minorul a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor prezentând un traumatism cranian, o fractură de femur şi o fractură a oaselor bazinului. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după care a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Ulterior, medicii au decis să transfere minorul la Clinica de Ortopedie şi Chirurgie Cluj-Napoca.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cauzele şi împrejurările exact în care a avut loc accidentul de circulaţie. Pe numele şoferului au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
M. O.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »