Lovit cu sticla de bautura in cap

Magazin Salajean 24 august 2010 0

Lovit cu sticla de bautura in capUn barbat in varsta de 21 de ani, din Zalau, a ajuns cu rani grave la cap la Spitalul Judetean dupa ce, intr-o altercatie cu un alt zalauan, izbucnita pe fondul consumului de alcool, in noaptea de duminica spre luni, in localitatea Diosod, a fost lovit de acesta din urma cu o sticla de bautura in cap. Cei doi se aflau la sarbatoarea prilejuita zilelor cetatii Diosod.

Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, a declarat ca incidentul s-a produs in noaptea de duminica, in jurul orei 2, cand un echipaj de jandarmi, care asigura masurile de ordine publica in localitatea Diosod, a intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan ce a avut loc intre doua persoane din Zalau.

Jandarmii prezenti la fata locului au constatat ca S.F., de 26 de ani, din Zalau, pe fondul consumului de alcool, in urma unei altercatii, a lovit cu o sticla in cap un alt barbat, P.A., de 21 de ani, din municipiu, a precizat purtatorul de cuvant. Partea vatamata a fost transportata cu ambulanta la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranian acut inchis, plaga la urechea stanga si contuzii si escoriatii la nivelul bratului. Acesta a primit ingrijirile medicale necesare, insa nu a necesitat spitalizarea, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Codruta Puscas.

Jandarmii, in cooperare cu lucratori din cadrul Postului de Politie comunal Hereclean, continua verificarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs fapta, iar, in functie de zilele de ingrijiri medicale pe care le va primi partea vatamata, se va face incadrarea juridica, pentru tragerea la raspundere a faptuitorului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »