Lovit cu pumnii in fata, pentru o disputa legata de gardul dintre locuinte

Magazin Salajean 15 mai 2012 0

Lovit cu pumnii in fata, pentru o disputa legata de gardul dintre locuinteUn tanar jibouan in varsta de 19 ani este cercetat pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente, dupa ce, la finele saptamanii trecute, si-a batut crunt vecinul pentru ca nu au cazut de acord in legatura cu gardul care le desparte locuintele. Victima s-a prezentat in fata unui echipaj de jandarmi care a demarat cercetarile in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Micle Isaia, a afirmat ca sambata, in jurul orei 17.30 un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Jibou, in timp de executa misiuni specifice in zona de responsabilitate, a fost sesizat de catre o persoana care reclama faptul ca a fost lovit cu pumnii in zona fetei de catre vecinul sau. In urma verificarilor efectuate de jandarmi pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, a fost identificat B.G., de 19 ani, din Jibou, care, pe fondul unui conflict mai vechi pe care il avea cu vecinul sau legat de un gard care le desparte locuintele, l-a lovit cu pumnii pe reclamant producandu-i acestuia mai multe leziuni in zona fetei, a declarat purtatorul de cuvant.

In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de lovire si alte violente, fapta prevazuta si sanctionata de articolul 180 Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou in vederea continuarii cercetarilor.

Potrivit sursei citate anterior, jandarmii salajeni au constatat, pe timpul actiunilor si misiunilor executate in perioada 11-14 mai, unele incalcari ale normelor de convietuire sociala de catre unii cetateni. Mai precis, 31 de persoane care au tulburat ordinea si linistea publica, au provocat sau participat la scandal, au consumat bauturi alcoolice in locuri publice sau au refuzat sa se legitimeze la solicitarea organelor de ordine.

Pentru faptele lor si pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica a cetatenilor, 23 de persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 3.800 de lei, iar opt dintre acestea au fost sanctionate cu avertismente scrise.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »