Lovit cu masina de un inspector scolar

Magazin Salajean 11 decembrie 2007 0

Unul din inspectorii scolari adjuncti din cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, Szabo Stefan, a accidentat grav cu masina un pieton in timp ce mergea, ieri dimineata, la serviciu.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat, ca accidentul s-a produs din cauza ca victima a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Incidentul s-a produs ieri dimineata, la ora 07.40, pe D.N. 1F, intre localitatile Hereclean si Zalau. Conducatorul auto este posesor al carnetului de conducere valabil pentru categoriile A, B din anul 2007. In timp ce conducea un autoturism marca Dacia Supernova, l-a accidentat grav pe C. Valentin, de 52 ani, din municipiul Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, a spus Tincuta Dumuta.

Victima a fost dusa la Spitalul de Urgenta Zalau, unde i s-a facut un examen tomografic. Maria Tilea, directorul medical al Spitalului de Urgenta Zalau, ne-a declarat ca starea accidentatului a fost atat de grava, incat s-a dispus transportarea acestuia la Cluj Napoca. ^Pacientul adus de urgenta la noi prezenta multiple fracturi, tensiunea ii era scazuta. Starea lui era foarte grava si am dispus transportarea lui de urgenta la Clinica de Chirurgie I din Cluj Napoca^, a spus Maria Tilea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »