Logan VAN a ajuns in Salaj!

Magazin Salajean 16 februarie 2007 0

Logan VAN a ajuns in Salaj!

Noul Logan Van a fost lansat oficial ieri, 15 februarie, si in Salaj, la sediul SC Automobile Service SA Zalau. Acest model vine dupa succesul inregistrat la modelele Logan berlina si Logan MCV. Vehicul utilitar, modern, robust si economic, Logan VAN beneficieaza din plin de experienta grupului Renault in materie de vehicule utilitare. Capacitatea de incarcare a vehiculului este de 800 de kilograme, iar acest lucru il situeaza la cel mai bun nivel in segmentul furgonetelor. Printre variantele de motorizare disponibile pe Logan VAN figureaza si motorul 1,5 dCi, de origine Renault, insa marele atu al vehiculului il constituie pretul sau, care incepe de la 6.700 Euro, cu TVA inclus.

Consumul la motorul de 1,5 dCi este de 5,3 l la 100 de km. Motorul poate dezvolta o putere de 50 kW, respectiv 70 CP la 4.000 rot/min. Cutia cu viteze, mecanica, cu 5 trepte este lubrifiata pe viata.

Logan VAN se prezinta drept unul dintre cele mai economice vehicule utilitare de pe piata, cu un excelent raport pret/capacitate de incarcare. In momentul lansarii, in Romania si Bulgaria sunt disponibile doua nivele de echipare: primul nivel dispune de motorizarile 1,4 MPI si 1,5 dCi, ambele prezentand un cost scazut de utilizare, datorita consumului costurilor de intretinere reduse. Al doilea nivel de echipare, intitulat Pack Confort, ofera, pe langa motorizarile 1,4 MPI si 1,5 dCi, propulsorul de benzina 1,6MPI. Acest nivel dispune in echiparea standard de directie asistata, inchidere centralizata a portierelor si airbag sofer.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »