Locuri pentru maghiari la arma jandarmi

Magazin Salajean 29 aprilie 2010 0

Locuri pentru maghiari la arma jandarmiAcademia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti pune la dispozitie, pentru tinerii de etnie maghiara, opt locuri la Arma Jandarmi, specializarea – Ordine si siguranta publica. Recrutarea candidatilor se va face exclusiv pentru cei care au absolvit liceul cu limba de predare maghiara.

Pentru concursurile de admitere, candidatii trebuie varsta intre 18 si 27 de ani, sa aiba cetatenia romana si sa aiba domiciliul in Romania, sa cunoasca limba romana scris si vorbit, sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa fie declarati apt din punct de vedere medical, fizic si psihic.

Totodata, candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat sau adeverinta de absolvire pentru elevii din ultimul an de liceu si sa nu fi fost exmatriculati pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de invatamant si sa fi obtinut la purtare, pe durata studiilor liceale, media generala de minimum 8.

De asemenea, candidatii trebuie sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni. Jandarmeria Salaj a anuntat ca inscrierile se fac la scolile de profil din Bucuresti, Dragasani si Falticeni. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, pe Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 105/A, la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0260-669722, interior 114 sau accesand site-ul www.jandarmeriasalaj.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »