Localnici din Pustă Vale, prinşi la furat de nuci

Mihaela Oprea 24 septembrie 2012 4
Localnici din Pustă Vale, prinşi la furat de nuci

O acţiune organizată de poliţiştii şimleuani, în perioada 21 – 23 septembrie, pentru prevenirea şi combaterea actelor şi faptelor care aduc atingere ordinii şi liniştii publice, a activităţilor comerciale ilicite, s-a lăsat cu dosare de cercetare penală.
Potrivit unei informaţii remise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, ca urmare a acţiunii desfăşurate au fost prinse în flagrant V.M., de 20 de ani, şi S.E., de 16 ani, ambele din Pustă Vale, în timp ce sustrăgeau nuci din livada unui şimleuan. Până în momenâtul în care au fost prinse, femeile au reuşit să strângă cantitatea de 16 kilograme de nuci. De asemenea, în perimetrul fostei ferme din Şimleu Silvaniei a fost surprins şi P.P., de 30 de ani, din Şimleu, care sustrăsese cantitatea de 59 de kilograme de nuci. Prejudiciul a fost restituit proprietarilor. Pe numele suspecţilor au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
În cadrul misiunilor organizate, poliţiştii au găsit sâmbătă, în pădurea ce aparţine de Ocolul Silvic Şimleu Silvaniei, mai mulţi cetăţeni din Pustă Vale, cu nouă căruţe, la furat de lemne. Patru dintre ei apucaseră să taie câţiva arbori, motiv pentru care au fost sancţionaţi contravenţional cu câte 500 de lei fiecare. Materialul lemnos a fost predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Şimleu Silvaniei.
Ca urmare a activităţii depuse la finele săptămânii trecute, poliţiştii şimleuani au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor rdicându-se la 5.830 de lei.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. gigi 25 septembrie 2012 at 09:06 - Reply

  si api sa nu-i impusti!

 2. Anonim 25 septembrie 2012 at 11:48 - Reply

  ce fel de localnici ? spune-le tigani !

 3. Anonim 25 septembrie 2012 at 12:48 - Reply

  acuma nu mai sar aia ce apara drepturile tiganilor?
  sa ii laude un pic ca doar sunt cei mai cinstiti

 4. Andrei 25 septembrie 2012 at 14:33 - Reply

  Întrebare,
  Oare pe vremea dictaturii, alea triste şi sinistre, cum ziceau jîdanii de la europa liberă, aveau curaj, până şi puradeii de ţigani din Surduc, să iasă la tâlhărit la drumul mare?

Lasa un Raspuns »