Lăsat fără dinţi de agenţii de pază de la discoteca din Bălan

Mihaela Oprea 5 septembrie 2012 0
Lăsat fără dinţi de agenţii de pază de la discoteca din Bălan

Doi zălăuani în vârstă de 21 şi 25 de ani sunt cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, după ce au fost acuzaţi de un tânăr de 28 de ani, că i-au spart acestuia dantara într-o altercaţie produsă în urmă cu două săptămâni, la discoteca din comuna Bălan. Culmea, cei doi tineri anchetaţi de poliţişti erau cei desemnaţi să asigure activităţile de pază şi protecţie la acea discotecă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Sălaj, Maria Cristea, a declarat că tânărul agresat a depus plângere împotriva celor doi agenţi de pază. “Poliţiştii Postului de Poliţie Bălan au fost sesizaţi printr-o plângere depusă marţi, 4 septembrie, în jurul orei 13, de către Ionuţ C., de 28 de ani, din comuna Surduc, despre faptul că, în data de 26 august, în jurul orei 3, în timp ce se afla cu un prieten în faţa discotecii din comuna Bălan, a fost bătut de Leontin P., de 25 de ani, şi Mircea C., de 21 de ani, ambii din Zalău, care desfăşurau activităţi de pază şi protecţie la acea discotecă”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în altercaţie, tânărul de 28 de ani a fost rănit grav în zona feţei. “În urma loviturilor primite, tânărului agresat i-au fost rupţi câţiva dinţi din faţă, din partea de sus. Persoana vătămată a depus la poliţie un certificat medico-legal, care atestă că au fost necesare pentru vindecare între 16 şi 18 zile de îngrijiri medicale”, a afirmat Cristea.
În cauză, pe numele celor doi suspecţi, oamenii legii au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă, faptă prevăzută art.182 alin. 2 din Codul Penal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »