La plimbare, prin Zalău, cu maşina furată din Spania

Mihaela Oprea 21 ianuarie 2013 2
La plimbare, prin Zalău, cu maşina furată din Spania

O plimbare cu maşina prietenului său pe străzile municipiului sălăjean s-a încheiat prost pentru o tânără din localitatea Mal. Oprită de către poliţişti pentru un control în trafic, s-a constatat că maşina pe care o conducea figura, de fapt, ca fiind furată de mai bine de o jumătate de an, din Spania.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a afirmat că, în data de 17 ianuarie, poliţiştii rutieri zălăuani au oprit în trafic, pe bulevardul Mihai Viteazu, un autoturism condus de Ancuţa S., din Mal, care avea aplicate în locurile special destinate plăcuţe cu număr de înmatriculare emise de autorităţile spaniole. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul fusese semnalat ca furat, la data de 12 iunie anul trecut, de către autorităţile spaniole. La această dată, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care autoturismul a ajuns în ţara noastră şi luarea măsurilor legale în această cauză”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Asemenea cazuri se petrec deseori din cauza neatenţiei persoanelor care achiziţionează maşini second-hand din străinătate. Pentru siguranţa lor, proprietarii sunt sfătuiţi să verifice, la Registrul Auto Român, dacă autoturismul figurează în baza de date ca fiind furat. În astfel de cazuri, autorităţile au competenţa să dispună confiscarea maşinii, iar ulterior să o restituie păgubitului, respectiv proprietarului de drept al autovehiculului. Cei care cumpără maşini furate riscă să rămână atât fără maşină, cât şi fără banii achitaţi pentru achiziţionarea acesteia.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. escobar 21 ianuarie 2013 at 16:36 - Reply

    se face o cardasie cu proprietarul masinii care da masina iar pe urma o declara furata ca sa primeasca prima de asigurare astfel cumparandu-si una noua

  2. unu 21 ianuarie 2013 at 20:20 - Reply

    nu este furata!e noua manevra a spaniolilor sa reaca peste criza!!

Lasa un Raspuns »