La furat de lemne

Magazin Salajean 9 decembrie 2008 0

La furat de lemnePentru a stopa furturile de materiale lemnoase, agentii din cadrul Postului de Politie Chiesd, in colaborare cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Simleu Silvaniei, au initiat vineri actiuni in padurile de pe raza comunei. Astfel, pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice, au fost constatate si aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de 10.000 lei. De asemenea, politistii ii cerceteaza pe M. Laszlo, de 27 ani, si S. Karoly, de 22 ani, ambii din localitatea Samsud, sub aspectul comiterii de infractiunii de taiere ilegala de arbori, actiune prin care au produs un prejudiciu de apro-ximativ 1.800 de lei.

La furat de telefoane mobile

A spart un geam, a intrat in magazin si, nu bine a sustras telefoanele mobile, ca a ajuns in mainile politistilor. Totul s-a intamplat in noaptea duminica, 7/8 decembrie, ora 23,30, cand agentii de siguranta publica de la Politia orasului Jibou l-au prins in flagrant pe C. Gratian, de 32 ani, in interi-orul unui magazin de comercializare a telefoanelor mobile. Mai intai, barbatul a spart geamul spatiului comercial dupa care s-a deplasat inauntru si a luat asupra sa trei telefoane mobile, in valoare de 2.000 de lei. Politistii au recuperat bunurile furate si au dus hotul la sectie.

Evenimente rutiere de week-end

Vineri, 5 decembrie 2008, ora 10,15, in localitatea Cizer, judetul Salaj, P. Ioan, de 64 ani, in timp ce se deplasa pe o bicicleta proprietate personala, pe o portiune de drum in panta, a ramas fara frane. Barbatul a pierdut controlul ghidonului, si, cazand in santul lateral, s-a accidentat grav. Tot in aceeasi zi, ora 15,00, pe strada Sarmas, din Zalau, T. Valeria, de 38 ani, din aceeasi localitate, la punerea in miscare de pe loc a autoturismului marca Ford K, proprietate perso-nala, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Mercedes Benz, care circula din sens opus, si a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului, soferita a fost accidentata usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »