La furat de cirese

Magazin Salajean 17 iunie 2010 0

La furat de cireseSase persoane cu varste cuprinse intre 15 si 40 de ani, din Zalau si Garcei, au fost prinse, ieri dimineata, in jurul orei 6:45, de catre agentii comunitari, la intrarea in municipiu dinspre Cluj, cu aproape 40 de kilograme de cirese a caror provenienta nu a putut fi justificata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, a comunicat ca, in dimineata zilei de marti, agentii comunitari au identificat in apropierea parcarii Transurbis, la intersectia strada Vanatorilor cu strada Gheorghe Doja, pe numitii Maria V., de 25 de ani, Daniel H., de 22 de ani, Iuliu S., de 17 ani, si Ana-Maria M., de 15 ani, din Zalau, si Iuliu S., de 40 de ani, si Noemi S., de 20 de ani, ambii din Garcei, care aveau asupra lor mai multe bagaje: galeti, sacose si plase pline cu cirese a caror provenienta nu a putut fi justificata. Atat persoanele cat si marfa gasita asupra lor au fost predate organelor de Politie pentru efectuarea cercetarilor, a afirmat Lucian Trif.

Din pacate, in urma verificarilor, politistii nu au putut stabili cu exactitate de unde au luat cei sase insi ciresele, acestea fiind luate, probabil, dintr-o livada proprietate privata. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, a declarat ca cele sase persoane au fost sanctionate contraventional pentru comert ilegal, cu amenzi cuprinse intre 500 si 1.500 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »