La 65 de ani, in afaceri ilegale cu tigari

Magazin Salajean 10 septembrie 2010 0

La 65 de ani, in afaceri ilegale cu tigari Peste 180 de pachete de tigari netimbrate au fost descoperite in casa unei femei in varsta de 65 de ani, din localitatea Zauan, in urma unui control efectuat, marti dimineata, de catre politisti. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, la control au participat lucratorii Postului de Politie Ip, in colaborare cu lucratori din cadrul Politiei Oras Simleu Silvaniei. Acestia s-au deplasat la locuinta lui K. Ghizella, in varsta de 65 de ani, din localitatea Zauan, unde au gasit 183 de pachete de tigari de provenienta straina, netimbrate. Tigarile au ridicate in vederea distrugerii, a declarat purtatorul de cuvant. Pe numele femeii, politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Femeia, in varsta de 65 de ani, risca acum o pedeapsa cu inchisoarea de la 2 ani la 8 ani si interzicerea unor drepturi pentru sustragerea de la plata obligatiilor fiscale.

Au luat foc de la jarul nestins in soba

De la jarul cazut langa soba, o familie de romi din cartierul Ortelec din Zalau, a fost la un pas, in noaptea de miercuri spre joi, sa ramana fara acoperis deasupra capului. A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a stinge flacarile izbucnite in camera cu pricina. Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat, joi noaptea, in jurul orei 2:40, pentru a stinge un incendiu izbucnit la locuinta lui L.P., de pe strada Parului, din municipiul Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost jarul nestins de la o soba care a aprins materialul lemnos de langa aceasta. Au ars astfel in incendiu soba de incalzit, un pat si o masa, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi. Potrivit acestuia, interventia pompierilor militari a fost una dificila, fiind ingreunata de drumul neamenajat catre locuinta lui L.P.

Clujean fara permis, prins in Salaj

Un tanar in varsta de 20 ani, din localitatea Huedin, judetul Cluj, s-a ales cu un dosar de cercetare penala, dupa ce marti a fost oprit pentru un control trafic, pe raza localitatii Cizer. Soferul clujean, Pitu M., a fost surprins de lucratorii Postului de Politie Cizer ca nu poseda permis de conducere. Pe numele acestuia, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »