Judecat in libertate dupa ce a ucis o femeie

Magazin Salajean 8 septembrie 2011 0

Judecat in libertate dupa ce a ucis o femeie

Judecatoria Zalau a hotarat, ieri, ca zalauanul in varsta de 21 de ani, care a accidentat mortal, in noaptea de 4 spre 5 septembrie, o femeie surprinsa in timp ce traversa bulevardul din Zalau prin zona unei treceri de pietoni, sa fie cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa.

Dupa ce a stat 24 de ore in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, zalauanul care a accidentat mortal, in noaptea de 4-5 septembrie, o femeie surprinsa in timp ce traversa bulevardul din oras prin zona trecerii de pietoni, a fost prezentat ieri in fata instantei. „Instanta a dispus astazi (miercuri, n.r.) ca tanarul in varsta de 21 de ani, din Zalau, care a accidentat mortal, in noaptea de duminica spre luni, o femeie de 24 de ani, surprinsa in timp ce traversa bulevardul din oras prin zona trecerii de pietoni, sa fie judecat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea.

Reamintim ca accidentul s-a petrecut in 4-5 septembrie, putin dupa miezul noptii, iar impactul a fost atat de puternic, incat femeia surprinsa in apropierea unei „zebre” de pe bulevardul Mihai Viteazul a decedat pe loc. Mai mult, impactul a fost atat de puternic incat trupul neinsufletit a fost sfartecat in bucati.

Conducatorul autoturismului implicat in accident – un tanar in varsta de 21 de ani, din Zalau – a fost testat de politisti cu alcooltestul, insa rezultatul a fost negativ.

Potrivit Codului Penal, daca va fi gasit vinovat in acest caz, tanarul risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »