Jibouanul santajist ramane dupa gratii

Magazin Salajean 8 decembrie 2011 0

Jibouanul santajist ramane dupa gratiiJibouanul aflat in arest preventiv pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj, dupa ce a cerut bani unui copil din Garbou, amenintandu-l cu bataia, ramane in continuare dupa gratii. Judecatorii Tribunalului Salaj au decis, in cursul zilei de ieri, respingerea recursului inaintat de inclupat si mentinerea masurii de arest preventiv. Purtatorul de cuvant al instantei mentionate, Mirela Lazoc, ne-a declarat ca recursul inaintat de inculpat in acest caz a fost declarat nefondat, ramanand in vigoare masura de arestare preventiva.

Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, tanarul jibouan, in varsta de 20 de ani, a fost prins in urma unui flagrant organizat, in data de 30 noiembrie. Politistii au fost sesizati chiar de catre mama minorului de 15 ani, din Garbou, dupa ce acesta i-a povestit ca a fost amenintat cu bataia daca nu plateste lui Marius R., din Jibou, suma de 100 de lei. Oamenii legii au organizat prinderea in flagrant a santajistului, dupa ce au inscriptionat doua bancnote de 50 de lei cu textul Santaj 30.11.2011.

Tanarul a fost prezentat in aceeasi zi instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva, Judecatoria Jibou emitand un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Pentru infractiunea de santaj, legea prevede pedepse cu inchisoarea de pana la sapte ani.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »