Jibouan cercetat pentru ultraj şi sfidarea organelor judiciare

Mihaela Oprea 28 august 2012 3
Jibouan cercetat pentru ultraj şi sfidarea organelor judiciare

Un tânăr jibouan este cercetat penal de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru sfidarea organelor judiciare, după ce a provocat luni un scandal de zile mari pe o stradă din oraş.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că poliţia oraşului Jibou a fost sesizată luni, în jurul orei 15:10, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe strada Stejarilor, din oraş, un tânăr face scandal. “La faţa locului s-a deplasat patrula de la siguranţă publică, care l-a identificat pe tânăr ca fiind Ştefan L., în vârstă de 22 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cel în cauză, a provocat scandal în public, tulburând ordinea şi liniştea publică, la faţa locului fiind prezente mai multe persoane care au fost indignate de comportamentul acestuia. Totodată, acesta a sfidat organele judiciare aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Pe numele tânărului, oamenii legii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi sfidarea organelor judiciare.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 august 2012 at 17:00 - Reply

    Din pacate parca vad ca cei de la procuratura il fac scapat. Bravo domnilor politisti, va doresc sa o tineti tot asa, fara sa tineti cont de ce se intampla in continuare voi faceti-va datoria si nu permiteti nimanui sa jigneasca uniforma.

  2. Beila 29 august 2012 at 08:23 - Reply

    no iara so maclit cioara ?!

  3. Anonim 29 august 2012 at 16:42 - Reply

    Este greu ca politia din Jibou sa-si faca treaba atata vreme cat aspra unora dintre ei planeaza “sindromul” motorinei… de la CFR sau cardasia cu cel care a fraudat BCR-ul din aceeasi urbe.

Lasa un Raspuns »