Jandarmii salajeni sprijina sinistratii zapezii

Magazin Salajean 23 februarie 2012 0

Aproximativ 2.600 de lei au strans jandarmii salajeni pentru ajutorarea persoanelor din judetele afectate de ninsorile abundente din ultima perioada. Din suma colectata, au fost achizitionate bunuri alimentare ce urmeaza a fi transportate sinistratilor.

Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca actiunea se subscrie campaniei de colectare de ajutoare pentru sinistratii din judetele afectate de fenomenele meteorologice initiate de Institutia Prefectului Salaj. Impresionati de drama pe care o traiesc familiile afectate de caderile abundente de zapada, de ger si de viscol, jandarmii salajeni au dorit sa isi aduca modesta contributie la alinarea suferintei semenilor, aflati fara voia lor in situatii disperate. Din suma de 2.600 de lei stransa de cadrele unitatii au fost achizitionate 650 de conserve si 320 kilograme de orez, a declarat Isaia Micle.

Potrivit sursei citate, alimentele au fost predate la inceputul acestei saptamani la centrul de colectare, constituit de autoritatile publice pe strada Crinului din Zalau, in vederea directionarii catre cetatenii din zonele afectate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »