Jandarmii salajeni, laudati de inspectorul general al Jandarmeriei Romane

Magazin Salajean 14 decembrie 2009 0

Jandarmii salajeni, laudati de inspectorul general al Jandarmeriei Romane Intreaga activitate desfasurata la nivelul Jandarmeriei salajene, anul acesta, a fost prezentata si evaluata saptamana trecuta, in cadrul unei intalniri la sediul unitatii la care au fost invitati sa participe: general locotenent doctor Olimpiodor Antonescu, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, prefectul judetului Salaj Andrei Barbu Todea, precum si reprezentanti ai structurilor Ministerului Administratiei si Internelor din judet.

Dupa cum ne-a transmis Cristian Bolfa, ofiterul de relatii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, au fost evaluate toate domeniile de activitate din cadrul inspectoratului si rezultatele obtinute in cursul anului 2009, fiind totodata prezentate si principalele directii de actiune pentru anul urmator.

In cursul anului, jandarmii salajeni au executat 2.631 de misiuni de asigurare, restabilire si mentinere a ordinii publice, cu ocazia manifestarilor de protest, sportive, culturale, actiuni pentru punerea in aplicare a mandatelor de aducere, actiuni executate in cooperare cu alte institutii dar si cu ocazia unor vizite oficiale.

Pentru mentinerea ordinii publice si realizarea dispozitivelor de siguranta publica in municipiul Zalau si orasele Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei s-a actionat in patrule mixte, in acest sens programul de lucru al jandarmilor fiind corelat cu cel al politistilor. In urma indeplinirii misiunilor de ordine publica, jandarmii au constatat 71 de infractiuni si au prins 88 de infractori. De asemenea, pe parcursul perioadei mentionate, jandarmii salajeni au aplicat 858 de sanctiuni contraventionale, valoarea amenzilor ridicandu-se la 171.110 lei.

Asa cum ne-ati obisnuit in fiecare an, activitatea dumneavoastra a fost foarte aproape de ireprosabil. Modul in care ati reusit sa gestionati si cum ati indeplinit misiunile pe care le-ati avut demonstreaza inca o data ca sunteti foarte buni specialisti in gestionarea problemelor de ordine publica, a precizat, la finalul activitatii, prefectul Todea.

Si Olimpiodor Antonescu si-a aratat multumirea fata de cele observate la IJJ Salaj. Vin de fiecare data cu placere in aceasta unitate pentru ca aici isi desfasoara activitatea un colectiv care, pe langa omogenitatea sa, isi arata si disponibilitatea de a actiona cu fermitate, cu responsabilitate si cu profesionalism in indeplinirea sarcinilor, atributiilor si misiunilor specifice.

Prezenta mea aici este de a fi partas la radiografierea activitatii pe care ati desfasurat-o in anul 2009 si, dupa cum am vazut in continutul prezentarii dumneavoastra, ati avut ce sa analizati, ati avut rezultate foarte bune pe toate liniile de munca, atat in zona operativa a indeplinirii misiunilor, dar si in celelalte sectoare de activitate, a incheiat inspectorul general al Jandarmeriei Romane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »