Jandarmii salajeni, la datorie

Magazin Salajean 11 iunie 2010 0

Jandarmii salajeni, la datorie Aproximativ 50 de amenzi au aplicat jandarmii salajeni, in timpul celor peste 450 de misiuni specifice desfasurate in cursul lunii mai, in judetul Salaj. Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, a declarat ca in urma executarii acestor misiuni, jandarmii au constatat 20 de infractiuni, din care, in sistem integrat, prin patrulele mixte formate din jandarmi si politisti au constatat 18 infractiuni, iar prin patrule independente doua infractiuni. Majoritatea infractiunilor au fost constatate in flagrant, fapt ce a dus si la recuperarea imediata a prejudiciului produs.

De asemenea, pe linia constatarii faptelor de natura contraventionala au fost aplicate 49 de amenzi, in valoare totala de 11.650 de lei, 17 avertismente scrise si peste 200 de avertismente verbale, toate acestea in urma legitimarii a peste 1.000 de persoane, a mentionat Bolfa.

In perioada de referinta, jandarmii au asigurat paza si protectia a 16 obiective, 122 de transporturi de valori apartinand Administratiei Finantelor Publice Salaj, 150 de transporturi corespondenta clasificata, precum si un transport de produse cu caracter special. Si in perioada urmatoare, jandarmii salajeni vor fi prezenti si vor actiona prin executarea de misiuni specifice, in zona de responsabilitate, pentru depistarea persoanelor care savarsesc fapte contraventionale sau penale, in vederea asigurarii unui climat optim de ordine si siguranta pentru cetateni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »