Jandarmii salajeni impart amenzi la greu

Magazin Salajean 20 septembrie 2011 0

Jandarmii salajeni impart amenzi la greu

Aproximativ 3.700 de lei au insumat amenzile aplicate de jandarmi in misiunile organizate, in ultimele patru zile, la nivelul judetului Salaj. Potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj, in perioada 16-19 septembrie, au fost organizate si executate un numar de 78 de misiuni de mentinere a ordinii publice prin patrule mixte jandarmerie-politie, precum si 38 de patrule independente de jandarmi. De asemenea, in baza planurilor de cooperare, jandarmii salajeni au executat sapte misiuni cu alte structuri, respectiv politia, organele silvice, inspectorii de munca. Cu ocazia misiunilor executate, jandarmii au legitimat peste 80 de persoane, patru fiind avertizate si 19 sanctionate contraventional pentru incalcarea normelor referitoare la fapte ce aduc atingere ordinii si linistii publice. Valoarea sanctiunilor a fost de 3.700 de lei, se arata in informatia de presa.

Efectivele din cadrul unitatii au actionat in sistem integrat si independent pe raza judetului pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

In majoritatea cazurilor, jandarmii intervin pentru aplanarea unor conflicte ce incalca ordinea si siguranta publica, mentin si asigura ordinea publica in zonele cu public numeros, asigura paza si protectia obiectivelor si transporturilor de valori etc. Astfel, cetatenii pot solicita sprijin in situatia tulburarii ordinii publice sau in cazul in care sunt martorii savarsirii altor fapte antisociale, la numarul unic pentru situatii de urgenta 112, sau se pot adresa dispeceratului unitatii la numarul de telefon 0260-669722.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »