Jandarmii sălăjeni, de pază la lăcaşurile de cult

Mihaela Oprea 14 august 2012 0
Jandarmii sălăjeni, de pază la lăcaşurile de cult

Jandarmii vor fi prezenţi la datorie şi vor asigura, miercuri, măsurile de ordine publică pe timpul slujbelor religioase de la Mănăstirile Bic, Strâmba şi Rus, organizate cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, jandarmii vor fi prezenţi în stradă, în apropierea lăcaşurilor de cult din municipiul Zalău si oraşele Jibou, Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă pe timpul desfăşurării acestor manifestări religioase.
Pentru prevenirea producerii de incidente nedorite, jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.
În situaţia în care cetăţenii sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială pot solicita sprijinul echipajelor de jandarmi aflate la locul manifestărilor sau pot sesiza aceste fapte apelând numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »