Jandarmii salajeni au prezentat bilantul activitatilor din 2011

Magazin Salajean 16 ianuarie 2012 0

Jandarmii salajeni au prezentat bilantul activitatilor din 2011Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj a prezentat saptamana trecuta, joi, bilantul activitatilor desfasurate pe parcursul anului trecut. Peste 4.400 de misiuni de asigurarea ordinii si linistii publice au executat jandarmii salajeni in cursul anului trecut, in scadere fata de aceleasi perioada a anului precedent, cand au fost efectuate aproape 4.900 de misiuni. In schimb, numarul actiunilor desfasurate pentru mentinerea ordinii publice a crescut la 2.595 de misiuni, cu circa 700 mai multe decat in urma cu doi ani.

Activitatile s-au desfasurat in prezenta sefului Directiei Cercetare Documentare si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, colonel Emil Pogonici. La eveniment au participat si inspectorul sef al Jandarmeriei Salaj – colonel Vasile Bocea, prefectul judetului Salaj – Alexandru Vegh, primarul municipiului Zalau – Radu Capalnasiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Salaj – Cristian Ionescu, precum si reprezentanti ai structurilor Ministerului Administratiei si Internelor.

Prefectul judetului Salaj a apreciat greu- tatile pe care le-au intampinat jandarmii pe parcursul acestui an, in special cele legate de disponibilizarile de personal. Doresc sa apreciez activitatea dumneavoastra, modul cum ati reusit sa va indepliniti misiunile, demonstrand, inca o data, ca sunteti foarte buni specialisti in gestionarea problemelor de ordine publica, a afirmat Alexandru Vegh.

Primarul municipiului, Radu Capilnasiu, a adus multumiri jandarmilor pentru buna colaborare. Intotdeauna am primit un raspuns prompt in gasirea celor mai bune solutii in cadrul unor manifestari si, in general, pentru ceea ce inseamna ordinea si siguranta publica. Va multumesc si sper ca si in viitor sa avem acelasi nivel ridicat de colaborare, a precizat edilul Zalaului.

In cadrul intrunirii au fost evaluate toate domeniile de activitate din unitatea salajeana, respectiv misiunile si rezultatele obtinute de jandarmi in cursul anului 2011. De asemenea, au fost prezentate principalele directii de actiune pentru anul in curs. Printre acestea se numara: continuarea activitatilor asigurarii misiunilor de ordine publica, mentinerea eficientei unei capacitati operative de interventii rapide, precum si asigurarea suportului logistic al indeplinirii misiunilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »