Jandarmii participă la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor

Mihaela Oprea 23 ianuarie 2013 2
Jandarmii participă la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor

Jandarmii sălăjeni organizează joi, 24 ianuarie, o expoziţie tematică la sediul unităţii, pentru a marca împlinirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj. Evenimentul va avea loc sub denumirea “154 de ani de la Unirea Principatelor Române – actul politic care stă la baza României moderne şi a formării naţiunii române”.
Potrivit aceleaşi surse, în cursul zilei, jandarmii vor participa la manifestările organizate de autorităţile publice locale în piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău, cu un pluton format din cadre ale unităţii, care va face parte din detaşamentul de defilare. Totodată, jandarmii vor asigura şi măsurile de ordine şi siguranţă publică, pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate acestei sărbători.
În data de 24 ianuarie 1859, Moldova şi Ţara Românească s-au unit sub conducerea unitară a lui Alexandru Ioan Cuza.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. unu 23 ianuarie 2013 at 18:42 - Reply

    care cadre?cadrele sant doar in birouri.restul sant de adunat si inturnat precum bubi!!

  2. Cristian 23 ianuarie 2013 at 20:10 - Reply

    CEA MAI PROASTA MESERIE
    ESTE LA JANDARMERIE

Lasa un Raspuns »