Jandarmii, la discuţii cu scandalagii din blocul C3 din municipiu

Mihaela Oprea 26 februarie 2013 2
Jandarmii, la discuţii cu scandalagii din blocul C3 din municipiu

Scandalurile iscate în ultima perioadă între locatarii blocului C3, situat în cartierul Dumbrava din municipiul Zalău, au adus jandarmii la datorie. Nemulţumirile locatarilor au ajuns sub formă de petiţii în atenţia reprezentanţilor administraţiei locale, care au solicitat intervenţia autorităţilor de nenumărate ori pentru aplanarea scandalurilor din zonă.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, un grup de ofiţerii de la Compartimentul Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale au desfăşurat, marţi, o acţiune de prevenire şi informare a locatarilor blocului, având în vedere faptul că, în ultima perioadă, au existat mai multe sesizări privind comportamentul neadecvat al unor oameni din acest imobil.
“Având în vedere faptul că în ultima perioadă au existat mai multe sesizări privind comportamentul neadecvat al unor locatari din acest imobil, jandarmii au organizat şi desfăşurat o acţiune preventiv informativă, în cadrul căreia au pezentat aspecte cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Astfel, ofiţerii din cadrul inspectoratului au mers din uşă în uşă, au stat de vorbă cu locatarii, recomandările jandarmilor urmărind conştientizarea acestor cetăţeni asupra efectelor negative ce decurg dintr-un comportament violent şi admiterea necesităţii adoptării unei atitudini de toleranţă, înţelegere şi respect faţă de cei din jur”, se arată în informaţia de presă.
De asemenea, pentru prevenirea săvârşirii unor fapte contravenţionale sau penale jandarmii au distribuit fluturaşi cu prevederile actelor normative în vigoare pe linia respectării ordinii şi liniştii publice, informându-i pe această cale asupra consecinţelor la care se expun în cazul săvârşirii unor astfel de fapte.
Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, jandarmii intensificând deasemenea si măsurile de menţinere a ordinii publice in zona respectivă, prin patrulări atât în cadrul echipajelor mixte, poliţist-jandarm, cât şi prin patrule independente.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 5 martie 2013 at 08:37 - Reply

    da ar fi binde

  2. Anonim 5 martie 2013 at 08:39 - Reply

    auziti eu acolo stau in blocul c 3 aveti dreptate uni sunt asa dar nui corect sa fim bagati in aceiasi oala toti hai si uitativa la uni in casa si dupaia mai vb ok

Lasa un Raspuns »