Jandarmii au impartit cadouri copiilor defavorizati

Magazin Salajean 5 iunie 2012 0

Jandarmii au impartit cadouri copiilor defavorizati

Cadrele Jandarmeriei Salaj au adus, vineri, zambete pe fetele copiilor de la Centrul de Servicii Comunitare din localitatea Cehu Silvaniei, oferindu-le acestora cadouri cu ocazia zilei de 1 iunie, cand se serbeaza Ziua Internationala a Copilului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, toate cadourile au fost achizitionate prin contributia financiara a cadrelor unitatii. Cu ocazia zilei de 1 Iunie, jandarmii salajeni au contribuit financiar pentru a cumpara cadouri pentru copiii de la Centrul de Servicii Comunitare din localitatea Cehu Silvaniei. Cadrele unitatii s-au deplasat la sediul centrului unde au impartit copiilor cadouri, constand in pachete cu dulciuri si fructe achizitionate prin contributia benevola a cadrelor unitatii, a declarat purtatorul de cuvant.

Potrivit sursei citate, astfel de actiuni umanitare au devenit deja o traditie pentru jandarmii salajeni care si-au dorit sa fie, si de aceasta data, alaturi de acesti minunati copii, pentru a-i face sa simta cu adevarat bucuria, emotia si semnificatia acestei zile speciale pentru toti copiii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »