Jandarmii asigura paza la meciul de handbal H.C. Zalau – H.C.M. Stiinta Baia Mare

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

Jandarmii asigura paza la meciul de handbal H.C. Zalau - H.C.M. Stiinta Baia MarePeste 25 de jandarmi salajeni vor asigura masurile de ordine publica la meciul de handbal H.C. Zalau – H.C.M. Stiinta Baia Mare, pentru ultima etapa din cadrul Ligii nationale de handbal feminin, care are loc astazi, incepand cu ora 18, la Sala Sporturilor din municipiul Zalau.

Jandarmii vor asigura ordinea publica in zona imediata si apropiata a arenei sportive, meciul fiind incadrat in gradul de risc mediu. Acestia vor asigura si securitatea in jurul arenei sportive, pe timpul si dupa terminarea meciului, precum si pe traseele de afluire si defluire. Atragem atentia spectatorilor ca nu au voie sa introduca in incinta arenei sportive bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica.

Amintim celor care vor participa la meci ca trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare al meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive, subliniind ca nu vor fi tolerate niciun fel de manifestari care ar putea produce tulburari ale ordinii si linistii publice sau care sa pericliteze integritatea morala sau corporala a cetatenilor, a comunicat ofiterul de relatii publice al IJJ Salaj, Cristian Bolfa. Controlul documentelor de acces, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in arena sportiva se va realiza cu personalul propriu al clubului organizator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »