Jandamii au aplicat peste 170 de sancţiuni, într-o singură lună

Mihaela Oprea 6 septembrie 2012 3
Jandamii au aplicat peste 170 de sancţiuni, într-o singură lună

Peste 170 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de către jandarmii sălăjeni în acţiunile şi misiunile desfăşurate pe parcursul lunii august. Majoritatea au constat în amenzi care au însumat aproximativ 32.000 de lei.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, Isaia Micle, a declarat că în cursul lunii august au fost executate 311 misiuni. “În luna august, lucrătorii unităţii au executat un număr de 311 misiuni la nivelul judeţului. Cele mai multe, respectiv 260 au fost misiunile de menţinere şi cele de asigurare a ordinii publice în zonele pieţelor, târgurilor şi oboarelor, pe timpul manifestărilor sportive, cultural-artistice sau religioase desfăşurate la nivelul întregului judeţ”, a precizat Isaia Micle.
Potrivit acestuia, luna trecută, efectivele de jandarmi au mai executat 15 acţiuni de intervenţie pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere şi tot atâtea acţiuni în cooperare cu alte instituţii. “Toate aceste misiuni au avut ca obiectiv creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii”, a precizat sursa citată.
În urma misiunilor executate au fost constatate 18 infracţiuni, dintre care 12 infracţiuni independent, iar alte şase în cadrul acţiunilor organizate cu efective de poliţie. “De asemenea, pe linia constatării faptelor de natură contravenţională au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 123 au fost amenzi în valoare totală de 32.200 de lei şi 52 de avertismente”, a menţionat Micle.
În luna august, jandarmii sălăjeni au intervenit pentru soluţionarea a 21 sesizări telefonice venite din partea unor cetăţeni pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112 şi pe numărul de telefon al inspectoratului 0260-669722.
Şi în perioada următoare, jandarmii vor fi prezenţi şi vor acţiona prin executarea de misiuni specifice în zona de responsabilitate pentru depistarea persoanelor care savârsesc fapte contravenţionale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. mirare 6 septembrie 2012 at 21:38 - Reply

    Ok, am inteles numarul, dar nu stiu daca e mult sau putin 170, sau peste. Vad ca se baga din ce in ce mai mult si peste tot. Pe cand rezolva ei si dosarul flota, matusa tamara, casa din mihaileanu, blejnar sau codrut manta.

  2. randament 6 septembrie 2012 at 22:05 - Reply

    oare la 311 misiuni intr-o luna , 170 contraventii la peste 200 de jandarmi, o numiti voi eficienta???

  3. profit? 7 septembrie 2012 at 10:34 - Reply

    Sa inteleg, voi sunteti un fel de societate comerciala? Asta se intelege din explicatia ta. Eu am pus problema in cu totul alt mod. Dar daca atat ati inteles, asta e.

Lasa un Raspuns »