Intr-o depasire neregulamentara, a zdrobit o caruta

Magazin Salajean 31 martie 2009 0

Intr-o depasire neregulamentara, a  zdrobit  o carutaIn timp ce conducea o autilitara pe DN1F, prin localitatea Mirsid, in data de 27 martie, la ora 19, C. Ovidiu, de 37 de ani, din Firminis, a efectuat o manevra de depasire neregulamentara pentru a depasi un autovehicul. Din pacate, barbatul nu a mai avut timp sa evite caruta de pe contrasens, nesemnalizata corespunzator pe timp de noapte, si a intrat frontal in ea. In urma impactului, conducatorul carutei, R. Dan, de 39 de ani din Mirsid si fiul sau de noua ani au fost grav accidentati.

A alunecat cu masina in sant

Un alt accident de circulatie s-a produs in data de 27 martie, la ora 21:40, intre localitatile Sutor si Sincraiu Almasului. B. Bogdan, de 20 ani, din Zimbor, se afla la volanul unui autoturism cand, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum in curba, a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, in santul din partea stanga a drumului. Conducatorul auto a suferit leziuni grave, iar pasagera de pe bancheta dreapta-fata a autoturismului a suferit leziuni usoare, ne-a comunicat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj.

A accidentat usor un pieton indisciplinat

O tanara de 29 de ani din Cehu Silvaniei a fost usor accidentata, in data de 28 martie, la ora 11:30, de catre un autoturism condus de un tanar tot de 29 de ani. In timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja din localitate, H. Robert a lovit-o usor cu masina pe tanara de 29 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

Minor lasat de parinti sa conduca masina

In timp ce efectuau un control in trafic, politistii de la postul comunal Mesesenii de Jos l-au oprit pe G. Rares, de 16 ani, din Zalau, care conducea un autoturism, pe DC 76, intre localitatile Mesesenii de Sus si Mesesenii de Jos, fara a avea permis de conducere. Cu ocazia cercetarilor, politistii au constatat ca mama tanarului i-a incredintat acestuia autoturismul pentru a-l conduce. Minorul va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca in momentul conducerii autoturismului avea sau nu discernamant. In caz afirmativ, va raspunde penal pentru comiterea infractiunii prevazute de art. 86, din OUG nr. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, republicata, si risca o pedeapsa cu inchisoarea intre unu si cinci ani, ne-a declarat Tincuta Dumuta. Totodata, si mama copilului risca o pedeapsa cu inchisoarea de la sase luni la trei ani, intrucat i-a incredintat fiului sau, cu stiinta, masina pentru a o conduce, desi stia ca acesta nu are permis de conducere si nici varsta legala pentru a conduce autovehicule.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »