Intervenţie cu elicopter SMURD la Zalău

Mihaela Oprea 8 august 2012 1
Intervenţie cu elicopter SMURD la Zalău

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău la o clinică din Târgu Mureş. Bărbatul se afla în comă, după ce a suferit un accident vascular cerebral.
Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Urgenţă Zalău, Liviu Varga, ne-a declarat că este vorba de un bărbat de 41 de ani, din judeţul Bihor. “Marţi seara, în jurul orei 19, personalul din cadrul UPU al Spitalului Judeţean a solicitat transportarea unui bărbat în stare gravă, în comă după un accident vascular cerebral, la o clinică din Târgu Mureş. A fost solicitat, astfel, un elicopter SMURD din Târgu Mureş pentru transportul acestuia de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie din localitate”, a declarat Liviu Varga.
Potrivit sursei citate, elicopterul a aterizat în incinta stadionului municipal, unde a preluat pacientul transportat cu o ambulanţă de la spital.
Bărbatul nu a fost implicat într-un accident rutier, acestuia făcându-i-se din senin rău. Din cauza complexităţii cazului, medicii sălăjeni au decis transferul acestuia la Clinica de Neurochirurgie din Târgu Mureş.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. dintele 8 august 2012 at 16:19 - Reply

    Detalii spre stiinta larga a publicului restrans: initial s-a cerut transferul cazului la Cluj, unde a fost refuzat. S-a insistat telefonic pe langa fostul ministru dr. Cseke Attila, care a dat telefon la Arafat, care a dat telefon…pana ce medicii din zalau cica, au decis ca cel mai bine este la Targu-Mures, unde bolnavul a sosit pe racoare! Juridic, se cheama trafic de influenta, domnule ex. ministru Cseke Attila, fost veterinar la Marghita-Bihor!

Lasa un Raspuns »