Internati in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca: Cei doi tineri zalauani respira fara ajutorul aparatelor

Magazin Salajean 1 februarie 2012 0

Internati in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca: Cei doi tineri zalauani respira fara ajutorul aparatelor Cei doi tineri zalauani, Cristi Cigher si Ionut Breban, internati in stare grava la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, in urma tragicului accident de circulatie produs in noaptea de 14 spre 15 ianuarie, au sanse sa-si revina. Medicii spun ca starea lor este din ce in ce mai buna.

Dupa cum ne-a declarat, ieri, directorul de ingrijiri medicale din cadrul unitatii clujene mentionate, Monica Costin, tinerii se afla, inca, internati la Sectia de Terapie Intensiva. Pacientii in varsta de 18 si 19 ani, din municipiul Zalau, nu mai sunt asistati de aparatele de ventilatie artificiala. Acestia respira singuri. Prognosticul medicilor in privinta sanselor acestora este favorabil, a declarat doctorul Monica Costin.

Reamintim ca zalauanii Cristi Cigher si Ionut Breban au fost implicati intr-un cumplit accident de circulatie petrecut, in urma cu doua saptamani, pe o strada din zona industriala a orasului, in care alti trei tineri si-au pierdut viata. Cei cinci se aflau in acelasi autoturism, cand, in drum spre casa, soferul a pierdut controlul volanului pe carosabilul acoperit de gheata, si a derapat in spatele unui autotren parcat pe marginea strazii. In impactul extrem de puternic, soferul, pasagerul din dreapta acestuia si un altul de pe bancheta din spate au decedat pe loc. Ceilalti doi pasageri, in varsta de 18 si 19 ani, au fost transportati in stare critica la spital, prezentand multiple traumatisme craniene.

Cei trei tineri decedati, Alin Manoila in varsta de 22 de ani, Bogdan Petric, de 20 de ani, si Dan Dida, de 21 de ani, erau prieteni de mici. Pentru ca nici macar moartea sa nu-i desparta, acestia au fost inmormantati in locuri alaturate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »