INSERCO are trei statii de carburanti in Salaj

Magazin Salajean 26 noiembrie 2007 0

INSERCO are trei statii de carburanti in Salaj

Firma INSERCO a inaugurat vineri, la Simleu Silvaniei, cea de-a treia statie proprie de carburanti. La eveniment au participat un sobor de preoti, care au sfintit statia, oficialitatile locale in frunte cu primarul localitatii, Septimiu Turcas, parteneri de afeceri ai companiei si alti invitati. Conform celor declarate de Mirel Chis, administratorul firmei, statia a fost realizata printr-un parteneriat public – privat intre Consiliul Local Simleu Silvaniei si INSERCO, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la peste 1.000.000 de lei. Dotarea acestei statii este una de ultima generatie, atat din punct de vedere al protectiei mediului, cat si informatic si logistic, a precizat Mirel Chis.

Prezent la eveniment, primarul Septimiu Turcas a tinut sa mentioneze greutatile intampinate in concretizarea acestui parteneriat, chiar daca in Consiliul Local asocierea in participatiune pentru care primaria primeste 0,7 la suta din vanzari a fost votata de 16 din cei 17 consilieri, inregistrandu-se o singura abtinere. Oameni care toata viata nu au stiut decat sa stea noaptea cu parul la colt de strada si sa dea in cap oamenilor si-au pus amprenta si pe desfasurarea evenimentelor aici, a subliniat primarul, amprenta care s-a concretizat prin 70 de petitii si cinci procese. In cele din urma, proiectul a fost finalizat, iar bugetul local are acum o noua sursa permanenta de venit.

Firma INSERCO a fost creata in anul 1994 si are ca principalu obiect de activitate comertul cu produse chimice si petrochimice. In 1999 firma a inaugurat prima statie de carburanti, iar in 2003, cea de-a doua statie, ambele in Zalau. Firma are un parc auto de peste 100 de camioane si mai desfasoara activitati in domeniul constructiilor, imobiliar, afaceri cu cariere, balastiere si bitum. In topul Camerei de Comert si Industrie Salaj, INSERCO a acupat anul trecut locul V la nivelul judetului nostru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »