Injurii si scene obscene la Judecatoria Zalau

Magazin Salajean 1 octombrie 2010 0

Injurii si scene obscene la Judecatoria Zalau Un barbat in varsta de 49 de ani, din localitatea Boghis, a fost amendat miercuri de jandarmi, dupa ce a inceput sa injure si sa faca gesturi obscene in incinta Judecatoriei Zalau. Acesta si-a iesit din fire dupa ce a aflat rezultatul unui proces in care era implicat si la care nu a ajuns la timp.

Unul dintre jandarmii care asigurau ordinea publica la Judecatoria Zalau a fost nevoit sa intervina, miercuri, in jurul orei 11.30, pentru calmarea unui cetatean care se afla in holul institutiei si tulbura linistea publica. Din cauza ca era nemultumit de rezultatul unui proces la care nu reusise sa ajunga la timp, C.A., de 49 de ani, din localitatea Boghis, a adresat cuvinte jignitoare personalului institutiei si s-a manifestat prin gesturi obscene, spre indignarea celorlalti cetateni aflati in preajma, a declarat ofiterul de relatii publice din cadrul IJJ Salaj, Cristian Bolfa.

Potrivit acestuia, scandalagiul a fost sanctionat contraventional cu o amenda in valoare de 200 de lei, pentru incalcarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »