Infractiuni in trafic, la finele saptamanii trecute

Magazin Salajean 12 octombrie 2009 0

Infractiuni in trafic, la finele saptamanii trecuteUn barbat din Zalau, pe nume Iosif C., a fost prins in trafic saptamana trecuta, joi, de agentii de siguranta publica de la Politia Municipiului Zalau, la volanul unui autoturism, avand autorizatia provizorie de circulatie expirata. In cauza, politistii i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor prevazute de art.85., pct.1 si 2, din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

In aceeasi zi, in jurul orei 20:30, politistii Postului de Politie Coseiu, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza localitatii, l-au depistat in trafic pe Sandor P., din localitate, care conducea autoturismul fiind sub influenta bauturilor alcoolice (0,65 mg/l de alcool pur in aerul expirat). Politistii au intocmit actele premergatoare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Minor prins la furat de produse cosmetice

Tot joi, dupa-amiaza, un minor in varsta de 14 ani a fost surprins de politisti, in timp ce fura produse cosmentice dintr-un supermarket din municipiu. Politistii il cerceteaza pentru comiterea infractiunii de furt pe Nicolae G., de 14 ani, din Zalau, care a fost surprins, in incinta unui supermarket din municipiu, sustragand produse cosmetice. Prejudiciul in valoare de 60 de lei a fost recuperat, ne-a declarat Nadia Serban, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj. Celui in cauza i-a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »