Incendiu la un punct termic din Zalău

Mihaela Oprea 9 octombrie 2012 0
Incendiu la un punct termic din Zalău

Pompierii militari zălăuani au intervenit marţi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un punct termic din zona Perla, din municipiu. Se pare că flăcările au fost provocate de un om al străzii care îşi duce veacul în clădirea punctului termic.
La faţa locului au ajuns două autospeciale ale pompierilor, echipajele reuşind să stingă incendiul în cel mai scurt timp. Nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale, deşi punctul termic este în imediata apropiere de blocurile de locuinţe, dar şi de autoturismele parcate în zonă şi garajele localnicilor.
Cei care locuiesc în zonă cunosc că în respectivul punct termic îşi petrec timpul mai mulţi oameni fără locuinţă, intrarea în imobil fiind accesibilă oricui, pentru că nu există nici uşi, nici ferestre.
Oamenii legii sosiţi la locul incendiului au demarat cercetări pentru a stabili cine anume se face vinovat de izbucnirea flăcărilor. Au ars doar cutii din cartoane şi hainele depozitate acolo de oamenii străzii.
În urmă cu câteva săptămâni, pompierii militari au intervenit la acelaşi punct termic pentru stingerea unui incendiu. Şi atunci, oamenii legii au ajuns la concluzia că flăcările au izbucnit din cauza unui om al străzii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »