Incendiu la sediul Poliţiei Rutiere

Mihaela Moldovan 29 august 2012 2
Incendiu la sediul Poliţiei Rutiere

Un incendiu a izbucnit în noapeta de luni spre marţi, într-unul din birourile Poliţiei Rutiere a Municipiului Zalău, pentru stingerea flăcărilor fiind chemaţi de urgenţă pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Porolissum” Sălaj. Purtătorul de cuvânt al ISU, Lucian Jacodi, ne-a declarat că, potrivit primelor cercetări, cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit produs de la un frigider. În ciuda intervenţiei prompte a echipajului ISU, focul a distrus frigiderul buclucaş, un televizor, un dulap şi două computere. De asemenea, flăcările au afectat pereţii încăperii, aceasta trebuind renovată.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 29 august 2012 at 19:14 - Reply

    mare interventie ati avut, aveti cu ce va lauda

  2. Anonim 29 august 2012 at 19:28 - Reply

    ptr. anonim
    problema este ca pompierii militari nu actioneaza promt de fiecare data, de data asta au lasat cred ca au lasat de dorit, poate ca au avut multe evenimente de vegetatie uscata

Lasa un Raspuns »