Incendiu la o hală de dezmembrări auto

Mihaela Oprea 18 decembrie 2012 0
Incendiu la o hală de dezmembrări auto

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni seara, în jurul orei 21, la o hală din localitatea Crişeni. În incinta halei se aflau mai multe componente de maşini, imobilul aparţinând unei firme de dezmembrări auto.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că pompierii au intervenit prompt la faţa locului, reuşind să stingă flăcările. “Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat luni să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un operator economic din localitatea Crişeni. Pompierii militari ajunşi la faţa locului au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă. Cauza probabilă de incendiu a fost amplasarea necorespunzătoare a unor materiale combustibile faţă de mijloace de încălzit”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în incendiu au ars piese auto, un generator electric, cauciucuri, documente şi materiale depozitate în hala operatorului. Aproximativ 85 la sută din hala operatorului s-a făcut scrum.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »