Incendiu în Crişeni

Andreea Vilcovschi 27 septembrie 2012 1
Incendiu în Crişeni

Un incendiu a izbucnit în urmă cu aproape două ore la hala fostei Secţii de Mecanizare a Agriculturii din Crişeni, în prezent aflată în proprietatea unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitatea repararea de utilaje grele si agricole. Intervenţia promptă a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a făcut incendiul să nu se extindă prea mult.

„Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit produs la instalaţia electrică a unui utilaj Ifron. Focul a distrus utilajul, a afectat luminatoarele halei, dar şi un tractor”, ne-a declarat Lucian Cuibuş, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 septembrie 2012 at 08:08 - Reply

    cel mai prost instructor SACOTA SJ 11 ACV,ii varza!!

Lasa un Raspuns »