Incendiu de proporţii la fosta moară din Şimleu Silvaniei

Mihaela Oprea 27 septembrie 2012 0
Incendiu de proporţii la fosta moară din Şimleu Silvaniei

Un incendiu de proporţii a cuprins în seara zilei de miercuri o clădire veche din oraşul Şimleu Silvaniei. “Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitat să intervină miercuri, în jurul orei 20.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire dezafectată din oraş. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. După stingerea flăcărilor, pompierii au demarat cercetările pentru stabilirea cauzei care a dus la producerea incendiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Cristian Cuibuş.
Potrivit sursei citate, s-a stabilit că proprietarul clădirii dezafectate, recent achiziţionate de acesta, încercând să repare învelitoarea de tablă a acoperişului cu bitum topit, materialul s-a scurs în pod şi, ajungând la tavanul din lemn, a iniţiat arderea.
În incendiu au ars aproximativ 300 de metri pătraţi din acoperişul clădirii şi tavanul din lemn, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Pagubele incendiului sunt în curs de evaluare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »