Incendiu de la un cos de fum

Magazin Salajean 17 decembrie 2010 0

Incendiu de la un cos de fum

Un imobil din localitatea Jibou a fost la un pas sa fie cuprins de flacari, miercuri dupa-amiaza, dupa ce cosul de fum al cladirii s-a aprins. Din fericire, locatarii au observat la timp incendiul si au anuntat pompierii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, pompierii militari din cadrul Sectiei de pompieri Jibou au intervenit miercuri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cosul de fum al unui imobil de pe strada Spitalului, din orasul Jibou. Cauza probabila de incendiu a fost necuratarea cosului de fum. S-a intervenit pentru stingerea funinginii depuse fara a deteriora cosul de fum, a declarat lt. Jacodi. Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

Si in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 2.30, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui B.D., de pe strada Ronei din orasul Jibou. Proprietarul a lasat nesupravegheata, sub tensiune, hota electrica, asupra careia s-a produs un scurcircuit electric. Au ars hota si piesa de mobilier de deasupra acesteia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »