Incendii provocate din neglijenta

Magazin Salajean 27 septembrie 2011 0

Incendii provocate din neglijentaDoua incendii au izbucnit la finele saptamanii trecute, fiind solicitati pompierii militari pentru stingerea flacarilor. Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, incendiile au izbucnit, cel mai probabil, din neglijenta unor persoane.

Prima interventie a avut loc vineri seara, la o gospodarie din localitatea Zauan, comuna Ip. Garda de interventie nr.2 Nusfalau a intervenit pentru stingerea flacarilor, ulterior stabilind cauza probabila de incendiu efectul termin al curentului electric din cauza unor conductori improvizati. Au ars obiectele dintr-o camera si circa 15 metri patrati din acoperis.

Un alt incendiu a izbucnit la anexa unei gospodarii din Simleu. Cauza probabila de incendiu a fost o tigara nestinsa, aruncata la intamplare. Cu toate ca pompierii simleuani au intervenit prompt, incendiul a mistuit sura si circa 200 de kilograme de plante furajere ce erau depozitate in anexa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »