Incendii de Craciun

Magazin Salajean 28 decembrie 2006 0

O lumanare uitata aprinsa pe materialele combustibile a provocat , in ajun de Craciun, un incendiu in satul Romita, comuna Romanasi. Focul a izbucnit la locuinta familiei Lingurar Mirela in jurul orei 21 si a distrus 0,5 mc de lemn de constructie, piese de mobilier si articole de imbracaminte. Interventia prompta a echipelor specializate de la Detasamentul de Pompieri Zalau a salvat de la scrum bunuri in valoare de peste 3.500 RON.

Un alt incendiu de proportii a izbucnit in data de 26 decembrie, ora 13, focul mistuind depozitul de furaje al familiei Antal Rodica din localitatea Bocsa. Incendiul a fost provocat de minorul Antal Bogdan Calin care, lasat nesupravegheat s-a jucat cu chibriturile. Au ars doua tone de fan, insa echipele de interventie specializate ale pompierilor militari au salvat de la foc bunuri in valoare de peste 100.000 RON.

Tot in data de 26 decembrie, in jurul orei 20, flacarile au cuprins anexele gospodaresti ale familiei Rasinar Ioan din comuna Bocsa, localitatea Campia, distrugand 0,5 mc de cherestea, 40 ml corni si 20 placi de azbociment. Cauza declansarii incendiului a fost exploatarea necorespunzatoare a cosului de evacuare a fumului. La stingerea focului au intervenit pompierii de la Detasamentul de pompieri Zalau, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Sarmasag, acestia reusind sa salveze bunuri in valoare de peste 100.000.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »