Inca un traficant de canabis prins in Salaj

Magazin Salajean 2 martie 2012 0

Inca un traficant de canabis prins in SalajTribunalul Salaj a emis miercuri mandat de arestare preventiva in cazul unui barbat in varsta de 40 de ani, din Salaj, retinut miercuri de politisti sub suspiciunea ca ar fi implicat in trafic cu canabis, alaturi de cinci tineri prinsi in flagrantul organizat de la Baia Mare, saptamana trecuta, de lucratorii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Salaj.

Cazul este unul complex, fiind urmarit de autoritati de luni bune. Saptamana trecuta, Bogdan Ionut S., capul grupului format din cinci tineri traficanti de canabis, a fost arestat in urma mandatului emis in acest sens de Tribunalul Salaj. Pentru un alt tanar din cei cinci, pentru care DIICOT a cerut arestarea preventiva pentru 29 de zile, instanta salajeana a respins propunerea procurorilor. Ceilalti trei tineri implicati in traficul de canabis vor fi judecati in stare de libertate.

Cei cinci tineri au varste cuprinse intre 20 si 24 de ani, trei sunt din localitatea Somes Odorhei (judetul Salaj) si doi din Baia Mare (Maramures). Vom reveni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »