In week-end, Zboruri cu deltaplanul la Zilele Crasnei

Magazin Salajean 14 septembrie 2007 0

In week-end, Zboruri cu deltaplanul la Zilele Crasnei

Comuna Crasna – cea mai mare din Salaj – va serba la acest sfarsit de saptamana Zilele Crasnei, editia fiind jubiliara. Desi manifestarile vor incepe abia maine, invitatii din localitatile infratite si atelajele vor fi primiti inca din aceasta dupa-amiaza. Maine, programul va incepe cu o slujba ecumenica la biserica reformata, moment urmat de depuneri de coroane si jerbe de flori la Monumentul Eroilor. La orele amiezii va fi semnat actul de infratire cu localitatea Kiskunlachaza – Ungaria, iar apoi centrul de comuna va fi strabatut de parada porturilor populare, a atelajelor si a formatiilor de dans modern.

Publicul va putea sa viziteze si muzeul satului, iar pentru cei mai mici dintre participanti va fi amenajat un cort in parcul din fata Primariei. Festivalul dansurilor populare si moderne, precum si concertul fanfarelor din Reci si Kiskunlachaza este programat pentru orele serii si va fi urmat de karaoke si discoteca in Clubul Galaxy. Tot maine seara, Primaria Crasna, organizatorul evenimentului, va oferi participantilor un foc de artificii.

Cea de-a doua zi de sarbatoare va fi cel putin la fel de plina si, poate, pentru unii, mai spectaculoasa. Ca in fiecare an, de Zilele Crasnei, amatorii de senzatii tari vor putea sa zboare cu deltaplanul. Mai sunt trecute in program concursul inrternational de atelaje, precum si un moment sustinut de cainii dresati ai Politiei din Ungaria. Vor mai avea loc un meci de fotbal de sala, concerte de fanfare si inca o seara de discoteca in Club Galaxy.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »