In Salaj, se fura ca-n codru

Magazin Salajean 17 februarie 2012 0

In Salaj, se fura ca-n codruOpt salajeni sunt cercetati penal pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat, dupa ce au fost indentificati, zilele trecute, de oamenii legii ca au comis furturi pe raza mai multor localitati. Legea pedepseste fapta de furt calificat cu inchisoarea de pana la 15 ani.

Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Salaj, politistii de siguranta publica din Jibou i-a prins in flagrant, miercuri dimineata, pe K. Radu, de 45 de ani, Mircea V., de 31 de ani, si K. Cristian, de 33 de ani, toti din Jibou, care au furat din depozitul de material lemnos Buiaca, apartinand Ocolului Silvic Jibou, cantitatea de 1,06 metri cubi de material lemnos, de esenta gorun. Prejudiciul, in valoare de 140 de lei, a fost recuperat. In aceeasi zi, politistii Sectiei de Politie Rurala Crasna au identificat autorii in doua cazuri de furt din locuinte din Seredeiu. Astfel, Bujor M., de 19 ani, Ovidiu V., de 17 ani, si Dorin V., de 17 ani, toti din Mesesenii de Jos, au furat din case un telefon mobil si suma de 600 de lei. Politistii au recuperat telefonul mobil.

Tot miercuri, politistii Sectiei de Politie Rurala Jibou i-au identificat pe Paul M., de 25 de ani, si Catalin Z., de 19 ani, ambii din Cheud, care au sustras un CD-player dintr-un autoturism care fusese parcat langa un imobil din localitate. Prejudiciul a fost recuperat si predat pagubitului. In toate aceste cazuri, oamenii legii au intocmit acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru furt calificat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »