Impuscat la vanatoare

Magazin Salajean 5 octombrie 2011 0

Impuscat la vanatoare

Un barbat in varsta de 55 de ani, a ajuns la spital duminica, dupa ce, in timp, ce se afla la vanatoare a fost impuscat.

Potrivit informatiilor furnizate de Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, barbatul a fost ranit de o alica in timpul unei partide de vanatoare. Duminica, Spitalul Judetean de Urgenta Salaj a sesizat Politia, relatand faptul ca un barbat de 55 ani a solicitat asistenta medicala, intrucat avea o plaga impuscata, dobandita in urma participarii la o partida de vanatoare in localitatea Buciumi. Echipa Operativa din cadrul inspectoratului, s-a deplasat la fata locului unde a constatat ca, pe fondul de vanatoare 15 Buciumi, a fost organizata o partida de vanatoare, in baza autorizatiei colective tip B, la specia de vanat mistret si vulpi. In timpul acesteia, unul dintre participanti a tras doua focuri de arma asupra unei vulpi, in directia victimei, iar o alica ricosata din drum l-a ranit pe barbat. In cauza au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru vatamare corporala din culpa.

Moped distrus dupa o cearta

O cearta dintre doi consateani din Brebi s-a finalizat cu distrugerea unui moped. Luni dimineata, la Sectia de Politie Rurala Hida s-a prezentat M. Vasile, care a reclamat faptul ca i-a fost distrus mopedul, pe care l-a parcat pe marginea unui drum lateral din localitatea Brebi. Acesta le-a spus politistilor ca s-a certat cu P. Cornel, care i-a spart farul si partea din fata a mopedului cu un par din lemn. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1.000 de lei. Agresorul este cercetat penal pentru distrugere.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »