Imbibat de alcool, s-a hotarat sa conduca

Magazin Salajean 15 septembrie 2010 0

Imbibat de alcool, s-a hotarat sa conducaBiroul de Presa din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj face cunoscut ca un barbat de 39 ani, din Zalau, a fost surprins la volanul autoturismului de lucratorii Postului de Politie Horoatu Crasnei, duminica seara, cu o imbibatie alcoolica de 0,85 de miligrame pe litrul de alcool pur in aerul expirat. De asemenea, ieri, in jurul orei 12,15, lucratori din cadrul Politiei Municipiului Zalau l-au depistat in trafic pe M. Traian de 51 ani, din Zalau, in timp ce conducea autoturismul pe strada Corneliu Coposu, avand autorizatia provizorie de circulatie expirata.

In ambele cazuri politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunilor prevazute de OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

Accident pe strada Andrei Muresanu

In timp ce conducea, ieri, autoturismul pe strada Andrei Muresanu din Zalau, P. Hajnalka de 21 ani, din comuna Crasna, nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de autoturismul oprit neregulamentar, paralel cu un alt autoturism aflat pe partea dreapta a sensului de mers. Astfel, a acrosat pe M. Voichita de 39 ani din Zalau, care se afla langa usa stanga fata si intentiona sa urce in autoturism.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Tanara s-a ales cu dosar de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta de articolul 184 Cod Penal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »