Iau foc masinile zalauanilor

Magazin Salajean 16 iunie 2010 0

Iau foc masinile zalauanilorUn autoturism aflat in circulatie pe strada Gheorghe Doja din municipiu a luat foc din senin, luni seara, soferul masinii anuntand alarmat pompierii pentru a stinge flacarile. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Andrei Crisan, ne-a declarat ca Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat in jurul orei 22:45 sa intervina la un incendiu produs la un autoturism Ford Focus, proprietatea lui K. Cristina.

Dupa eliminarea incendiului, pompierii militari au stabilit ca acesta s-a produs, probabil, de la un scurtcircuit electric. Au ars astfel bordul masinii, tapiteria de pe scaunele din fata si din spate, capota si pavilionul, iar geamurile au fost deteriorate. Din pacate, masina nu era asigurata, proprietara ramanand in paguba de cateva mii de euro.

Tot pompierii zalauani au fost solicitati sa intervina in aceeasi zi, in jurul orelor 18:45, la un incendiu produs la un autoturism Opel Ascona, aflat in zona Salii Sporturilor Zalau. Din cele stabilite in urma cercetarilor, incendiul a survenit de la o tigara nestinsa cazuta in partea din spate a masinii. Au ars elemente textile si au fost deteriorate geamurile din partea stanga a autoturismului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »